4.10.2022

Viime aikojen kuulumisia ja tämän vuoden puolella valmistuneita sukkasia ♥

 Taas on vierähtänyt ihan liian pitkä aika edellisestä päivityksestä... Mutta kuten edellisessä kerroin, on elämässä ollut paljon isoja muutoksia viimeisen reilun kahden vuoden aikana. 

Edellisen päivityksen aikana olin vielä sairaslomalla koulusta masennuksen vuoksi. Olin tammikuun 2021 lähes kokonaisuudessaan sairaslomalla. Sen jälkeenkin on ollut masennusjaksoja, mutta nykyään tunnistan oireet ja tiedän jättää kaiken muun sivuun paitsi ipanan ja kodin. Ne ovat kuitenkin ainoita asioita, joista en voi vähentää millään lailla. 

Mutta tuosta sairaslomasta huolimatta. MÄ VALMISTUIN! ♥ Olen älyttömän ylpeä itsestäni, että vaikka multa menikin kuukauden verran työssäoppimista sivu suun, onnistuin pysymään mukana ja oppimaan kaiken tarpeellisen läpäistäkseni kaikki viisi näyttöä ja saamaan tutkintotodistuksen. Nyt olen kohta vuoden verran ollut ammattitutkinnon suorittanut toimitilahuoltaja. ♥ 

Ja on tässä reilun kahden vuoden aikana tullut valmistumisen lisäksi muutakin ihanaa elämään. ♥ Aloin seurustelemaan entisen työkaverini J:n kanssa toissasyksynä. ♥♥ Maailman ihanin mies ja hän saa minut onnellisemmaksi kuin kukaan koskaan. ♥ 

                    *********************************

Mutta sitten blogin varsinaiseen asiaan. Jonkun verran on tullut tehtyä käsitöitäkin, mutta viime kuukausina puikot ovat heiluneet lähes samaan tahtiin kuin aikaan ennen eroa. Nytkin on kahdet sukat kesken ja seuraavat kaksi on jo suunnitteilla.... :D 



Ipana ihastui viime talvena käyttämään villasukkia ja kävi aina kyselemässä mun omista hänelle villasukat jalkaan. Hänellä kun on jo samankokoinen jalka, ellei jo isompikin, kuin mulla. Ja munkin jalka on kokoa 41 (ja ipana ei ole edes 12v). :D Jottei kaikki mun lyhyet villasukat ei löytyisi vain ipanan sukkalaatikosta, niin piti hänelle tehdä omia. :) Sininen on Kehrän Lauria, musta ja harmaa on 7 veljestä. Varressa ennen ja jälkeen raitoja on ihan 2o2n-joustinta. Puikot on olleet 3.5mm bambut. 



SikSak-sukat ihan vain itselle. ♥ Näihin idea lähti tuosta Kehrän Laurin värikartasta löytyvästä kirkkaan limenvihreästä. Ihan mun suosikki. Musta ja valkoinen ovat 7 veljestä. Puikot on ollut 3.5mm ja 4mm bambut. Näiden ohjeestahan kiitos kuuluu Jonsukkien keksijälle Jonnalle, jonka ensimmäisestä kirjasta (ainakin) näiden ohje löytyy. :) 



Ipanan täti ihasteli mun SikSak-sukkia ja harmitteli kun hänellä on pari kokoa pienempi jalka. Muuten ne sukat olisivat kuulemma kadonneet hänen matkaansa. :D Hänellä oli synttärit tulossa, joten siitä se ajatus sitten lähti. En halunnut ihan vain perussukkia hänelle tehdä, joten varressa on vihreällä tehty vohvelikuviota ja raitojen väliin sydänrivi. Puikot näissä oli 3.5mm:n bambupuikot. 



Niina Laitisen Ystävänpäiväsukat KAL-neulonta alkaa olla jo perinne. Olisikohan ensimmäiset tulleet vuonna 2017, tai ainakin silloin itse olin ekaa kertaa mukana. Ja sen jälkeen on korkeintaan yhdet Ystissukat jääneet itseltä väliin, jos niitäkään.
Tämän vuoden Ystävänpäiväsukat meni S:lle, yhdelle elämäni tärkeimmistä ihmisistä ja rakkaimmalle ystävälleni. ♥ Vaikka meillä on 8 vuotta ikäeroa, niin harvoin sitä muistaa. Meillä on niin samankaltainen ajatusmaailma ja huumorintaju, etten ole moista sielunkumppanuutta kokenut monenkaan ihmisen kanssa. Olen äärettömän onnellinen S:n kaltaisesta ystävästä. ♥ Hän on aina valmis kuuntelemaan murheitani ja ongelmiani ja omien kykyjensä mukaan auttamaankin. Mutta monessa tilanteessa on auttanut vain se, että on joku kenelle purkaa sydäntään aivan kaikesta maan ja taivaan välillä. Elämäni olisi äärimmäisen tylsää ja tympeää ilman rakasta pikkusiskoani. ♥ 
Näissä sukissa on käytetty Novitan Nallea. Pohjavärinä oli kivi (043), kuvioväreinä neilikka (780) ja azalea (539). Puikot olivat 3mm ja 3.5mm bambupuikot. 



 Niinan suunnittelemat Äitienpäiväsukat 2022 jäivät itselleni. Ensimmäistä kertaa käytin S-ryhmän kaupoista saatavaa Housen Onni-lankaa, väri oli tuollainen vaalean marjapuuro (nro 11606). Puikot oli 3.5mm:n bambut ja 13cm:n pituinen apupuikko palmikoissa. Jokusen kerran olen näitä käyttänyt ja pestykin jokusen kerran ja ainakin vielä ovat kestäneet. :) Eli on ihan kelpo sukkalankaa, vahvuudeltaan vastaa 7 veljestä. :) 

Tässä nyt jo jotain valmistuineita. :) Niitä on vieläkin koneella ilman vesileimaa, mutta kunhan taas ehdin niitä muokkailemaan. :) Seuraavissa postauksissa tulee myös asiaa eräästä tietynlaisesta projektista, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti