2.6.2019

Alkuvuoden KAL-sukat

Jos vaikka nyt päästäisi blogissakin tämän vuoden puolelle. :)

Tammi-helmikuussa olin taas mukana Niina Laitisen Ystävänpäiväsukkien KAL-neulonnassa. :) Yleensä ohjeessa on ollut joku sellainen väri, mistä en ole juurikaan pitänyt, jolloin olen valinnut aivan toisenlaiset värit. Tänä vuonna ne ohjeen värit olivat Nallen nutria (690), sahrami (285) ja pellava (061). Kerrankin päätin tehdä ihan ohjeen väreillä ja oli ihana tehdä kun ei tarvinnut miettiä ohjeesta, että mikä väri korvaa toisen. Sai vaan tehdä ohjeen mukaan juuri niillä väreillä kuin siinä oli. :)


2.2.19 oltiin menty viikon verran eteenpäin. Yllättävän vähän kuvasin näiden eri vaiheita, verrattuna aiempiin KAL-sukkiin. :) Nuo värit on mukavan rauhalliset, mutta kuitenkin kuviovärit erottuvat hyvin tuosta nutriasta, joka oli pohjavärinä. :)


Tässä sitten ovat valmiina. :) Muutto pitkitti näiden päättelyä, höyryttämistä ja kuvaamista, mutta kunhan elämä sen jälkeen hieman rauhoittui niin sain lopulta aikaiseksi tehdä loppuun. :)
Lankojen värinumerot löytyvät jo ylempää tekstistä, joten en niitä tähän ala toistamaan. Puikot mulla oli resorissa 3mm ja muuten loppusukan tein 3.5mm bambupuikoilla. Lankoja meni yhteensä 138g.


Huhti-toukokuussa oli taas vuorossa Äitienpäiväsukat 2019. Äitienpäiväsukathan on pitsiä ja palmikoita, joten on aina mukavaa vaihtelua kirjoneulesukkiin. :) Ohjeen mukainen lanka olisi ollut 7 veikan marjapuuro, mutta ei ole oikein mun väri. Valikoin sitten langaksi Cittarissa myytävän Pirtan sukkalangan vaaleanharmaana (värinro 210).


24.4.19. KAL alkoi 20.4 eli tässä on jo viiden päivän pätkät tehtynä. :) Näissä Niinan sukissa, oli sitten KAL tai ei, oppii aina paljon uutta. :)


28.4.19 Tässä on taas menty jo 4 päivää lisää eteenpäin. :) Varsi oli tässä vaiheessa lähes valmis.


30.4.19 Kun tämä päivä oli tehty, niin sitten oli kokonaisuudessaan varsi valmis. Vappupäivänä tuli sitten kantapää. Sitä en kyllä tehnyt ohjeen mukaan vaan ihan normaalin vahvistetun kantapään.


6.5.19 Tässä on oikeastaan enää kärkikavennuksia vaille valmiit. :)


7.5.19 Ja vihdoin valmiit ja pääteltykin. :) Nämä on kyllä aina yhtä kauniita, ainakin mun mielestä. :) Ens vuoden äitienpäiväsukat (jos tulee) ajattelin tehdä S:lle, hän kun viettää ensi vuonna ihka ensimmäistä äitienpäiväänsä. ♥ Lankatiedot löytyy ylempää, puikot oli 3.5mm bambupuikot. Lankaa meni 145g.


Jos vaikka pikkuhiljaa OIKEASTI saisi tämän ajan tasalle.. Tänään tulee vielä toinenkin postaus, mihin laitan kaikki muut nyt alkuvuodesta valmistuneet sukat, tai ainakin suurimman osan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti